lovec krokodýlů Steve Irwin zemřel

… byl probodnut rejnokem do hrudi, důstojný odchod …

    Seděli jsme zrovna včera v mexické restauračce, když mi to Ňéňa napsala. Poklesla mi nálada. Ten chlap byl sympaťák, nadšenec, milovník a ochránce přírody, odborník a měl charisma. Měl svůj styl. Za některé riskantní kousky s krokodýly byl i popotahován kde kým… Ale s takovými výstupy se muselo počítat. Ostatně v jeho pořadech bylo často vidět Stevovu krev – kousance, odřeniny. Nakonec to s ním skoncoval rejnok, údajně celkem mírumilovné zvíře. Člověk by čekal spíše krokodýla. Inu riziko povolání. Zemřel způsobem na jaký musel při svých kouscích v koutku duše často pomýšlet. Ale on to miloval a stalo se mu to osudným. Pro něj myslím důstojnější odchod než sešlost stářím, například.

    Vždy o víkendu po ránu běžel pořad s tímto Australanem a jeho zvířátky v TV. Já se od nich nemohl odtrhnout. Bude mi chybět. Podobný pořad má i Jeff Corwin. Ale od něj se odtrhnu kdykoliv. Nařachaný chlapík s americkým úsměvem jak z reklamy. Nepopírám, že má mnoho zlušeností a znalostí a miluje přírodu jako Steve. Ale on už prostě není to pravé ořechové. Je to jiný styl.

Takže Steve ať se ti tam nahoře dobře daří, byls‘ klasa.

 

Steve Irwin a ještěr

 

17 komentářů

  • Štěpán wrote:

    Taky jsem toho chlápka rád sledoval v TV. Napsal jsi o něm moc hezky.

  • honza wrote:

    sakra škoda ho, takovej borec:(

  • Je to vážně smutný…musím s vámi souhlasit Štěáne a Honzo… jen chci dodat že to musí být hrozný pro jeho ženu a dceru…=-(((

  • diana wrote:

    nemohla jsem uverit ze zrovna tenhle chlapekjeden cas jsem ho porad sledovala na animal planet, jeho porad mi byl moc mily, mel moc rad zvirata, a byl dobry tata, vsechno ucil svoji dcerku, bude tady chybet takovy clovek, a nejen zviratum a prirode ktere chranil, ale hlavne sve zene a dcerce, je to nestesti

  • Terka wrote:

    Byl to úžasný člověk stále ještě nemůžu uvěřit tomu, že zemřel. Moc mě to mrzí byl to můj oblíbenec. Doufám, že teď se má taky dobře.

  • pinďula wrote:

    🙁Byl to uzasnej clovek, videla jsem ho, když jsem byla na 3 týdny v Austrálii. Byl fak tdobrej a byl to velkej zážitek!!

  • jurul wrote:

    Viva rejnokDobře mu tak měl ty neboha zvířatka nechat na pokoji!!!! Udělal bych to same co rejnok!!!!!

  • Lukas Hnik wrote:

    Rozlouceni se Stewem Ahoj lidi, ted jsem prave dokoukal na animal planet(nedele 24.6. od cca 21:10) posledni rozlouceni s timto neuveritelny zachrancem prirod y a musim rict, ze jsem brecel jako zelva. Bude nam vsem moc chybet, obdivoval jsem ho a verim ze jsem nebyl sam. Cest jeho pamatce!!!!

  • Byl je a bude vždy největší borec na světěKoukám,že jsem nebyla jediná,co se koukal na jeho poslední rozloučení a taky sem brečela.Byl to nejlepší týpek na světě.Moc mi bude chybět:(

  • Bude mi chybětTEnto chlap byl úžasný. Právě když zemřel, tak jsem byl ve škole v přírodě. Až když jsem přijel, tak mi to mamka řekla. Byl jsem z toho smutný. Pořád jsem si říkal. To nemůže bát pravda. Nemohl jsem tomu uvěřit. Pak jsem si pořád dokola přehrával videa o Stevovi smrti v archivu. A pak jsem tomu uvěřil. Viděl jak Steve bezvládně leží na hladině moře. A ještě víc mě dostalo, jak si ještě stačil vitáhnout ten odten. Bude mi chybět. Už nikdy nenajdu takového přírodovědce, s kterým by mě jeho pořady tak bavili. Odpočívej sladce, Steve. NOVOMI

  • Gil wrote:

    Ten chlapík mi bude moc chybětTenhle chlapík pro mě hodně znamenal a bude mi moc chybět. Jeho pořad bylo to jediné kvůli čemu jsem byla schopná zanechat jakéholi činnosti a jen obdivovat, co všechno dokáže. Byl moje krevní skupina a nepopírám,že to je jeden z mála lidí, kterého bych chtěla mít v kruhu svých blízkých přátel. Díky němu jsem se rozhodla o kom spracuju čtrnáctou maturitní otázku z angličtiny „A life story“, bude patřit právě jemu. Bude to poslední hold, který mu vzdám. Nechť odpočívá v pokoji a je příkladem pro všechny ostatní, protože za něj náhrady není. Jakýsi Jeff Corvin mu nesahá ani po kotníky!

  • martas wrote:

    vim pravduJe to velika škoda zrovna on video najdete na jedne strance kterou zna par lidi na svete a ja jsem jeden z nich piste mi na mvana@seznam.cz jo a ja vam to vsechno reknu

  • kukin wrote:

    snažim sa do refoša sehnat vo stevovi neco normalni, ale na každym blogu je většinu članek hlavně o jeho smrti,je mi ho líto,ale mnohem lepší by podle mně bylo vzpomínat na to jak měl pestrej život a ne na to jak ho zapichnul rejnok….

  • blogyasi nebudou tím nejlepším studijním materiálem pro referát. Od toho jsou i jiné zdroje 🙂

  • Jarda wrote:

    Knížka Steve a jáPrávě vyšla v češtině kniha „Steve a já, můj život s Lovcem krokodýlů“. Napsala jí Stevova žena Terri po jeho smrti. Více na webu http://www.steveaja.cz

  • Hana wrote:

    knížkaTu knížku jsem právě dočetla – je nádherná, krásná vzpomínka na tak úžasného člověka jakým byl… doufám, že tam kde je teď je mu dobře… měla jsem ho moc ráda a byl obdivuhodný!!!

  • Martina wrote:

    ***tak mužu Vámm říct že dceruška je 100% po tátovi nedávno jsem se koukala na nejakej prgram a viděla jsem že dcera Steveho má už stejný pořad..

Napsat komentář

Your email is never shared.Required fields are marked *